Kemer Haberleri

Kemer haberleri ve güncel Kemer gelişmeleri, Kemer ile ilgili tüm video, Kemer fotoğrafları ve Kemer haberleri Diyanet Haber sitemizde


Antalya Müftülüğü

Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na verdi.

GÜNDEM

Meteoroloji Mühendisleri Odası İkinci Başkanı ve Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Köse, iklim değişikliğinin uçakların türbülansa girmesini iki kat arttırdığını...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya’nın Kemer ilçesinde, ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik "Peygamberimi Tanıyorum Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Antalya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Burdur ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Burdur ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Antalya ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?