Kur'an Haberleri

Kur'an haberleri ve güncel Kur'an gelişmeleri, Kur'an ile ilgili tüm video, Kur'an fotoğrafları ve Kur'an haberleri Diyanet Haber sitemizde


Manisa Akhisar İlçe Müftülüğe bağlı Hilaliye Kur’an Kursu "Hafızlık İcazet Merasimi"nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, "Kur'an-ı hayatlarına...

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Kur’an-ı Kerim Ziyafeti" düzenledi.

Kayseri'de hafızlık eğitimini tamamlayan 304 öğrenciye icazetini veren Vali Gökmen Çiçek, "Kur'an-ı hakkıyla okuyacağız, hakkıyla öğreneceğiz ve hakkıyla öğreteceğiz." dedi.

Kars'ta hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere belgelerini takdim eden İl Müftüsü Hamza Bayram, "Kur'an'ı anlamak ve yaşamak için mücadele etmeliyiz." dedi.

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde Kur'an-ı Kerim dersini seçen öğrencilere Kur'an hediye edildi.

Erzurum Yakutiye ilçesindeki çocuklar, akşam ve yatsı namazı arasında camide vakit geçirerek Kur'an-ı Kerim öğrenmeye devam ediyor.

Erzurum'da hafızların sevincine ortak olan Vali Mustafa Çiftçi, "Hafız-ı Kur’an’ın alnından öpülür" diyerek belgelerini takdim etti.

Elazığ'da hafızlık öğrencileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Hafız olmak Kur'an'ı anlamak ve...

ALİ ERBAŞ

Bursa'da toplu icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kur'an'dan uzak olan bir hayat boşa geçirilmiş bir...

Bingöl Müftülüğü

Bingöl İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 56 öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

Balıkesir’de hafızlık öğrencileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Karslı, hafızların hedefinde dini ilimlerin olması gerektiğini söyledi.

Aydın’da Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri arasında "Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.