Kurban Haberleri

kurban haberleri ve güncel kurban gelişmeleri, kurban ile ilgili tüm video, kurban fotoğrafları ve kurban haberleri Diyanet Haber sitemizde


Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şubesi ev sahipliğinde "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Diyarbakır ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Edirne ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Elazığ ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Erzincan ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Erzurum ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Eskişehir ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Gaziantep ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Giresun ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Gümüşhane ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Hatay ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Hakkarive ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?