Kurban Haberleri

kurban haberleri ve güncel kurban gelişmeleri, kurban ile ilgili tüm video, kurban fotoğrafları ve kurban haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi Yeşiltepe Köyü İmam Hatibi Ahmet Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfına 2 hafta içerisinde 43 adet kurban bağışı topladı.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğü ve TDV Sivas Şubesince vatandaşların kurban vekaletlerini rahatlıkla verebilmeleri amacıyla "Kurban Bağış Standı" açıldı.

Rize Müftülüğü

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesine verdi.

Giresun Müftülüğü

Espiye Kaymakamı Taner Tengir ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Kurban

Kurban ne demektir? Kurban kesmek kimlere vaciptir? Kurban duası nasıl yapılır? Kurban ibadeti ile ilgili ayet ve hadisler... 2023 Kurban...

Mardin Müftülüğü

Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, kurban bağışıyla "2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu"na destek oldu.

DİTİB

Türkiye Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Âdemoğlu Kurban bayramı günü Allah’a kurban kesmekten daha sevimli gelen bir amel işleyemez." (Tirmizî, Edâhî, 1)

DİYANET HABER

"Gençlerimizin emanet edeceği ilk kurbanlar deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını saracak"

Yurtdışından

Türkiye Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.