Kurban Haberleri

kurban haberleri ve güncel kurban gelişmeleri, kurban ile ilgili tüm video, kurban fotoğrafları ve kurban haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Balkan ülkeleri Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Arnavutluk ve Kosova'da yaşayan Müslümanlar, Kurban Bayramı'nı coşkuyla karşıladı.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Arefe günü, kurban günü ve teşrik günleri biz Müslümanların bayramıdır. Bu günler yeme içme günleridir." (Ebû Dâvûd, Savm,...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Burundi'de 11 bin 200 hisse kurban eti dağıtacak.

Filistin

Gazze'deki hükümet, katil İsrail'in, Gazze'ye kurbanlık hayvan girişini engelleyerek yüzbinlerce aileyi bayramdan mahrum ettiğini bildirdi.

TDV

Kurban Bayramı yardımları kapsamında Endonezya'da bulunan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) heyeti, Banda Açe'deki Osmanlı Mezarlığı'na ziyarette bulunarak şehitler için dua...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Vekaletle Kurban Programı kapsamında 36 bin 750 bağışçının Mısır ve Lübnan'da kesilecek kurban hissesini Filistin'e gönderecek.

TDV

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kurban vekâletini TDV Kayseri Şubesi'ne vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

TDV

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kurban vekaletini TDV Tokat Şubesine verdi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kurban Bayramı'nda Afganistan'daki ihtiyaç sahibi ailelere 13 bin 300 hisse kurban eti dağıtacak.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Haziran 2024 tarihli "Kurban Bayramı" konulu Kurban Bayramı hutbesi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Nijer'deki hazırlıklarını sürdürüyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ve 81 ildeki müftülükler, bayramın birinci günü mesai bitimine kadar vekalet yoluyla kurban bağışı kabul edecek.