Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Manisa İl Müftülüğü tarafından "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla program düzenlendi.

Manisa Turgutlu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında kamp düzenlendi.

Manisa İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "TDV Yaz Okulu" düzenlenen programla sona erdi.

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi tarafından “Camide Okur-Yazar Buluşması” programı düzenlendi.

Manisa'da din görevlileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Yaşadığımız çağ bağların çözüldüğü, bağımlılıkların...

Manisa Şehzadeler İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik "Cami ve Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Manisa İl Müftülüğüne atanan Şükrü Kabukçu görevine başladı.

Manisa İl Müftülüğü tarafından hafızlık Kur’an kursu öğrencileri arasında "Kur’an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Manisa Turgutlu İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik gezi programı düzenlendi.

Ukrayna asıllı Yulia ve Taisiia kardeşler, Manisa Şehzadeler İlçe Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

GÜNDEM

Manisa'da çiftçiler, hava geçirme özelliği olan örtüyle üzerini kapladıkları bağlarında geç olgunlaşmasını sağladıkları ürünlerini, kış aylarında hasat edip pazara sunuyor.

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kolları iş birliğinde "Filistin İçin Ben de Varım" konulu "İyilik...