Müftü Haberleri

müftü haberleri ve güncel müftü gelişmeleri, müftü ile ilgili tüm video, müftü fotoğrafları ve müftü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, TDV 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek olarak kurban bağışı çağrısında bulundu.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayburt Şubesi Başkanı Abdurrahman Şahin, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, TDV 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek olarak "Hilalin kuşattığı dünyayı iyilikle sarmak için...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, personeliyle birlikte kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Rize Müftülüğü

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, yaz Kur'an kurslarının çocukların manevi gelişimi, karakter inşası ve değerler eğitimi açısından büyük bir fırsat...

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, Türkiye Diyanet Vakfının kurban organizasyonuna vurgu yaparak din görevlilerinden topluma rehberlik yapılmalarını istedi.

Rize Müftülüğü

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi iş birliğinde "Vaaz ve İrşat Çalıştayı" düzenlendi.

Gaziantep Müftülüğü

Gaziantep'te hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları için uğurlama programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü din görevlileriyle bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Bizim en büyük görevimiz halkı din konusunda...

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyesi ve üniversite öğrenci temsilcisi gençler, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u ziyaret etti.