Müftü Haberleri

müftü haberleri ve güncel müftü gelişmeleri, müftü ile ilgili tüm video, müftü fotoğrafları ve müftü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, "Ahlaki dejenerasyonun arttığı bir dönemde dini eğitim ve manevi rehberlik sunma sorumluluğumuz var." dedi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, Halit Evin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileriyle bir araya...

Son yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Mardin İl Müftüsü olarak atanan Dr. Enver Türkmen görevine başladı.

Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, "Niyetimizde, sözümüzde ve fiilimizde istikamet sahibi olmak, aldatmamak temel şiarımızdır." dedi.

Son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Manisa İl Müftülüğüne atanan Şükrü Kabukçu görevine başladı.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Lüleburgaz’da umrecileri kutsal topraklara uğurlayan İl Müftüsü Yusuf Eviş, "İbadette kararlı olarak milletimiz ve Filistin için dua edelim." dedi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenliyor.

Kars'ta hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere belgelerini takdim eden İl Müftüsü Hamza Bayram, "Kur'an'ı anlamak ve yaşamak için mücadele etmeliyiz." dedi.

Karaman İl Müftülüğünce düzenlenen aile seminerinde çiftlerle bir araya gelen İl Müftüsü Faruk Gürbüz, ailenin büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Son yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Kahramanmaraş İl Müftülüğüne atanan Abdurrahman Kotan, görevine başladı.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’in Kırşehir İl Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Kahramanmaraş Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır Valisi Ercan Turan, İl Müftüsü Zahit Demirel ile birlikte 4-6 yaş Kur’an kurslarını ziyaret etti.