Müftü Haberleri

müftü haberleri ve güncel müftü gelişmeleri, müftü ile ilgili tüm video, müftü fotoğrafları ve müftü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hatay Müftülüğü

Hatay'da Filistin için yardım kampanyası başlatıldığını bildiren İl Müftüsü Mevlüt Topçu, "Bizler hem insan hem de bir Müslüman olarak bu...

Şehit Jandarma Astsubay Hasan Bozkurt'un cenazesi Hatay'da defnedildi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Derecik İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Eskişehir'de organ bağışı kampanyasına destek veren İl Müftüsü Bekir Gerek, "İnsanlarımızı duyarlı davranarak organ bağışı yapmaya davet ediyoruz. Ben yıllar...

Eskişehir Dini İhtisas Merkezi'nde Türkiye Yüzyılı programı kapsamında "Cumhuriyete Giden Yol; Çanakkale, Milli Mücadele ve Din Adamları" isimli konferans düzenlendi.

Eskişehir'de Ahilik Haftası etkinlikleri, Çarşı Camii önünde İl Müftüsü Bekir Gerek’in "Ahilik ve Bereket Duası" ile başladı.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında beraberindeki heyetle emekli din görevlilerini ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenleyerek elde ettikleri geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı...

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Hafızlık müessesesi bize Hz. Peygamber'den yadigar bir müessesedir." dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) öğrencilerinden oluşan Genç Düşünürler Platformu İl Müftüsü Mehmet Şahin’i ziyaret etti.