Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Cami Gençlik" buluşmaları devam ediyor.

Bilecik İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında Çorum’da Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

Gaziantep İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 104 kız öğrenci hafızlık tacı giydi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Denizli Şubesi Kadın Kolları ve Kızılay Denizli Şubesi iş birliğiyle "İlk Yardım" semineri gerçekleştirildi.

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından "1. Uluslararası Çağdaş Dini Meseleler Sempozyumu" düzenlendi.

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğü din görevlilerine yönelik "Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" temalı seminer düzenlendi.

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğünce başlatılan İlim ve Hikmet Dersleri kapsamında "Ortadoğu ve Filistin" konulu konferans düzenlendi.

Isparta Müftülüğü "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2023 Yılı Faaliyet Planı" kapsamında fabrika çalışanlarına yönelik farkındalık eğitim seminerleri düzenledi.

Kastamonu İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından açılan stantta kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekildi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce İl Müftülüğüne bağlı Ertan Nihat Yılmaz 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çay simit ikram edildi.