Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Amasya Hattat Hamdullah Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını Filistinli kardeşleriyle paylaştı.

Yozgat Saraykent İlçe Müftülüğüne bağlı Ahmet Ardıç Kur'an Kursu'nda çocuklar, haftanın altı günü Kuran öğrenmenin yanı sıra okul derslerine de...

Giresun İl Müftülüğünce, ailenin korunması ve aile içi şiddetin önlenmesinde toplumsal farkındalığın sağlanması amacıyla seminer düzenledi.

Düzce'de 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü" münasebetiyle "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

Tokat İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden, Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Hakkari Durankaya Beldesinde yapımı tamamlanan camiye 2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen din görevlisi Aziz Tan'ın adı verildi.

Bingöl Borsa İstanbul Saray İçi İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki mazlumlar için bağışladı.

Kastamonu’da öğrenim gören 5. ve 9. sınıflarda seçmeli Kur’an-ı Kerim dersini seçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Denizli'de 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencileri Filistin'deki akranları için harçlıklarını bağışlıyor.

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, "Peygamberimizin hayatı bizlere rehber oldu. Yetiştirdiği sahabeler sayesinde dünyanın bir çok yerinde İslam...

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, dünyada erkeklik modelinin zayıflatıldığını belirterek "Erkeklik ve kadınlık normları ve rollerinin...