Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum Alaca İlçe Müftülüğüne bağlı Hasan Hüseyin Kaya 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Çorum’daki ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında aileye yönelik eğitim seminerleri veriliyor.

Düzce İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi tarafından Filistin halkına destek amacıyla kermes düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Edirne İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Cami Çocuk Buluşmaları" kapsamında Nasreddin Hoca Edirneli çocuklarla bir araya geldi.

Tayland vatandaşı Tananchaphat Charoenmon, Manisa Akhisar Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Çorum Alaca İlçe Müftülüğü, üniversite eğitimi için ilçeye gelen gençleri çeşitli etkinliklerde buluşturuyor.

Konya Seydişehir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Seydişehir Şubesi iş birliğiyle Filistinliler yararına açılan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Artvin İl Müftülüğü "Huzur Dersleri" projesi kapsamında Artvin’deki kurum amirlerinin eşlerine yönelik program düzenledi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Engelliler ve İletişim" konulu söyleşi düzenlendi.

Denizli Müftülüğü "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle engelli bireylere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.