Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar alan Adıyaman Ulu Camii'ni ayağa kaldırma çalışmaları başladı.

Adıyaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında konteyner kentte engellilere yönelik "Mevlid-i Nebi" etkinliği...

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci, törenle belge aldı.

Adıyaman İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, Gerger İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Adıyaman Tut İlçe Müftülüğü yıllardır süren çalışmaların ardından yeni hizmet binasına kavuştu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Adana’dan yola çıkan umreciler dualarla uğurlandı.

Adana Seyhan İlçe Müftülüğü Kuba Camii bünyesinde yapılan yarışmada dereceye diren öğrenciler ödüllendirildi.

Adana İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi Gençlik Kolları organizesinde üniversiteli gençler kahvaltıda buluştu.

Adana İl Müftülüğü tarafından umreye gidecek olan vatandaşlar için "Umre Hazırlık Kursu" düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen vaaz becerilerini geliştirme hizmet içi eğitim kursunu tamamlayan din görevlileri belge aldı.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ve Danimarka Türk Diyanet Vakfı iş birliğinde uygulanan "Yuvalar Kuruyoruz" projesi ile 18 çifte destek sağlandı.

Bursa'da ezandan etkilenen Alman asıllı Kevın Schlüter, İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.