Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Türkiye’ye gezmeye gelen Ukrayna vatandaşı Anastasia Zherebetska, Çankaya İlçe Müftülüğünce düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Ankara Müftülüğü

Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar, 2023 yılında gerçekleştirilen yarışma ve projelerde dereceye giren personel ve öğrencileri kabul etti.

Ankara Müftülüğü

Ankara Yenimahalle İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Mevlid-i Nebi Haftası" yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Ankara Keçiören Müftülüğüne bağlı 157 Kur’an kursunda Filistin için yardım etkinlikleri düzenlendi.

DİYANET HABER

Ankara Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi’nin Mezunlar Günü’nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun, "Bizim ilmiyle, marifetiyle, hilmiyle...

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü, İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde sünnet olacak çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle kadınlara yönelik "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" temalı program düzenledi.

Amasya Müftülüğü

Amasya Üniversitesi Kulüp Tanıtım Günleri’nde açılan "Diyanet Gençlik Tanıtım Standı"na gençler yoğun ilgi gösterdi.

Amasya Müftülüğü

Amasya Suluova İlçe Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında "40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

Amasya Müftülüğü

Amasya'da işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

 Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 54 kursiyer için Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı İl Müftülüğü organizesinde düzenlenen Mevlid-i Nebi programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.