Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Artvin İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, kumbaralarıyla "Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Ardahan İl Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Hafızlık Kız Kız Kur'an Kursu öğrencileri Kur'an'a geçmenin sevincini yaşadı.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle emekli din görevlilerini vefa programında bir araya getirdi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan'da Mevlid-i Nebi programında konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım, "İmam Hatip demek...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinin "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına desteği sürüyor.

Almanya vatandaşı Ramona Borchert, Antalya Serik İlçe Müftülüğünce düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Antalya Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu öğrencisi İrem Ayşe Tapur (12), 11 ay gibi kısa bir...

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Antalya Muratpaşa İlçe Müftülüğünün hizmet binası ile Kur'an kursu ve gençlik merkezi açılışlarına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Çocuklarımızı ne kadar ahlaklı yetiştirirsek bu toplum o kadar huzurlu olur. Çocuklarımızı Peygamber...

Antalya Serik İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "İkamet, İmamet ve Kıraatte Yaygın Hatalar" konulu seminer gerçekleştirildi.