Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" temalı...

Hakkari Müftülüğü

Hakkari Yüksekova İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleriyle gençler Hz. Peygamber'i andı.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari'de depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Merkez Hacı Sait Camii’nin yeniden inşasına başlandı.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesi tarafından işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes...

Benin uyruklu Mahuna Chrıst Junıor (21), üniversite eğitimi için geldiği Gümüşhane'de müftülüğün faaliyetlerinden etkilenerek İslamiyet’i seçti. 

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle emekli personele "Vefa Programı" düzenlendi.

Gümüşhane İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, camide bir araya gelerek Filistin için dua etti.

Gaziantep Müftülüğü

Gaziantep'te çocuklarının 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda aldığı eğitimden etkilenen hayırsever aile, Kur'an kursu yaptırmak için Valilikte protokol imzaladı.

Eskişehir İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik farkındalık seminerleri düzenlendi.

Eskişehir'de "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla "Diyanet Yayınları Sergisi, Türk-İslam El Sanatları Sergisi ve Mevlid-i Nebi Çadırı" açıldı.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konferansı düzenlendi.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Osmangazi Üniversitesi kampüsünde açılan Diyanet Genç Ofis, üniversiteli gençlerin buluşma noktası oldu.