Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yeni evli ve nişanlılardan oluşan yirmi çifte "Evliliğe İlk Adım Semineri"...

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü, üniversite eğitimi için şehre gelen öğrencileri kurduğu stantla karşılayarak rehberlik ediyor.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğüne bağlı İbrahim Baloğlu Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrenciler kamp etkinliğinde bir araya geldi.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğünce Jandarma personeline yönelik "Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dini Referanslar" konulu seminer düzenlendi.

Niğde Müftülüğü

Niğde Müftülüğünce "2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Fransa vatandaşı Catherine, Nevşehir Avanos İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Hollanda vatandaşı Cornelis Albert (75), Nevşehir Ürgüp İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Muş Valiliği öncülüğünde Müftülük ve Belediye ile hayırseverlerce yapılacak olan "Yatılı Hafızlık ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu" için iş birliği...

Muş Müftülüğü

Muş İl Müftülüğü koordinesinde hayırseverler tarafından inşası tamamlanan Hacı Said Çakar Camii'nin açılışı gerçekleştirildi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Menteşe İlçe Müftülüğünde görevli manevi danışmanlar yurtta öğrencilerle bir araya geldi.

Muğla Müftülüğü

Muğla'da Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığı Manevi Danışmanlık hizmetleri tanıtıldı.

Muğla Müftülüğü

Muğla'da konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, Hz. Peygamberin hayatının yayın kuruluşlarıyla tüm vatandaşlara aktarıldığını belirtti.