Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi organizesinde Filistin yararına "Hayır Çarşısı" düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü tarafından Kars'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıl dönümü münasebetiyle dua program düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğüne bağlı Yunus Emre Kur’an Kursu'ndan mezun olan 33 öğrenci için "Hafızlık ve İlmi İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Kars'ta hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere belgelerini takdim eden İl Müftüsü Hamza Bayram, "Kur'an'ı anlamak ve yaşamak için mücadele etmeliyiz." dedi.

Karaman İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kursları tarafından Gazze'ye yardım amaçlı kermesler düzenleniyor.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü, KYK yurtlarında açtığı stantlarla öğrencilere rehberlik ediyor.

Karaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında emekli din görevlilerini "Vefa Programı"nda buluşturdu.

Karaman İl Müftülüğünce düzenlenen aile seminerinde çiftlerle bir araya gelen İl Müftüsü Faruk Gürbüz, ailenin büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Karabük Yenice Müftülüğüne bağlı Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Kahramanmaraş ilçe müftülükleri koordinesinde gönüllü kadınlar, bazlama yaparak elde ettikleri gelirle Filistin'e destek oldu.

Kahramanmaraş'ta üniversiteli gençler "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.