Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Kur’an-ı Kerim Ziyafeti" düzenledi.

Konya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi, “Hatay’da Yuvalar Kuruyoruz” projesi kapsamında 100 depremzede çiftin düğününü yapacak.

Konya İl Müftülüğü, tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle, "Hüsn-ü Hat Sergisi" açıldı.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu panel düzenledi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü Darü’l-Kurra'sında eğitimlerini tamamlayan 11 Kurra hafız için "Aşere Takrib Tayyibe İcazet Merasimi" gerçekleştirildi.

Konya Müftülüğü

Konya Karatay İlçe Müftülüğüne bağlı Doğanlar 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri "Filistinli Kardeşlerimize Vefa" etkinliği düzenledi.

Konya İl Müftülüğü tarafından "Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa" temasıyla "Ailecek Sabah Namazı Buluşması" programı düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Bedir’den Uhud’a, Çanakkale’den Gazze’ye Şehitlerimiz İçin Dua" programı gerçekleştirildi.

Kocaeli İzmit İlçesinde Yaz Kur'an Kursunu tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kırklareli Kofçaz İlçe Müftülüğüne bağlı Ahlatlı Köyü Camii dualarla ibadete açıldı.

Kırklareli Kofçaz İlçe Müftülüğü organizesinde öğrenciler, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.