Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda Filistin yararına kermes düzenlenerek elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesine bağışlandı.

Aydın'da uygulanan "Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi ile gençlerle yaşlılar bir araya geldi.

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğü tarafından "Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle engelli bireyler için program düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi tarafından "Kış Bayramı" sloganıyla 175 muhtaç ve yetim çocuk sevindirildi.

Kayseri Talas İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen din görevlileri arası ilmi müzakere toplantıları devam ediyor.

Çorum İl Müftülüğü, "Sizinle iftar, Gazzeli kardeşlerimizle iftihar ediyoruz" sloganıyla toplu iftar programı düzenledi.

Isparta İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi tarafından "Kış Bayramı" sloganıyla 300 muhtaç ve yetim çocuk sevindirildi.

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğünce "Kocasinan'dan Gazze'ye Selam" sloganıyla gerçekleştirilen yardım kampanyası ile Filistin için 3 milyon 454 bin 466 lira...

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, gençleri güncel konulara duyarlı kılmak ve onlara rol model olacak isimlerle tanıştırmak için söyleyişiler düzenlediklerini...

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından engelli bireylere yönelik ziyaret programı düzenledi.

Sakarya İl Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi veren Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Zihin ve Zaman Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğünce düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.