Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana İl Müftülüğü tarafından "Hüsn-i Tilavet Kursu" için kursiyer seçmeleri yapıldı.

Amasya'da yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında büyük kolaylık sağlayacak "Yardım-Sever" projesi tanıtıldı.

Kırklareli Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Kocahıdır Mahallesi 4-6 Yaş Kur'an Kursu için temel atma töreni düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü Hepkebirler Kız Kur’an Kursu'nun emekli öğreticisi Yıldız Yaykan, vefat etti.

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından geliri Filistin’e gönderilmek üzere hayır çarşısı kuruldu.

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde "Liseler Arası Rehberim Peygamberim Siyer Yarışması" düzenlendi.

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "2024 Yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Isparta İl Müftülüğü tarafından "Kudüs’ün Anahtarı Sabah Namazı Olsun" sloganıyla "Sabah Namazı ve Gençlik Buluşması" düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü tarafından ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla "Ailede Zaman Bilinci" konulu konferans düzenlendi.

Bilecik'te Zekat Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan, "Mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize milletimizin desteğiyle umut...

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce ilk ve orta okullarda "Eğlenerek Öğreniyorum" projesini hayata geçirdi.

Eskişehir Tepebaşı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde gençlere yönelik Bilecik'e tarihi gezi düzenlendi.