Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bilecik Müftülüğü

Bilecik İl Müftülüğüne bağlı Kayıboyu 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’deki kardeşleri için bağışladı.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursu minikleri Gazze ve Filistin için "Benim Seccadem" etkinliğinde duada buluştu.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı Atkaracalar İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı öncesinde başlattığı "İş Yerimde Kur'an-ı Kerim Öğreniyorum" projesiyle esnafa dini eğitim fırsatı sunuyor.

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde göreve başlayan din görevlileri için cübbe sarık giyme töreni düzenlendi.

Adıyaman Müftülüğü

Kahta Müftülüğü ile Kahta İmam-Hatip Ortaokulu iş birliğinde "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında "360 İyilik" etkinliği başlatıldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirilen "Zekat İyilik Buluşmaları"na katılan Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, iyiliğe erişmenin yolunun zekattan geçtiğini söyledi.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğünce düzenlenen "Haydi Çocuklar Camiye" etkinliğine katılan çocuklar törenle ödüllendirildi.

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, "Oku-Yorum" projesi kapsamında Durankaya Beldesi Güvenir Camii'nde din görevlileriyle buluştu.

Iğdır Aralık İlçe Müftülüğü koordinesinde "Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması" düzenlendi.

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğü tarafından personele yönelik "Sağlıklı Kimlik Gelişimi" konulu seminer düzenlendi.

Konya Güneysınır İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Güneysınır Şubesi iş birliğiyle Filistin yararına kermes açıldı.

Kars İl Müftülüğü iş birliğinde yürütülen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi değerlendirildi.