Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Şubesi ekipleri, sel felaketinden etkilenen vatandaşlara destek oluyor.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’da Yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla sürüyor. Kurslarda eğitim gören yaklaşık 90 bin öğrenci her gün farklı bir etkinle...

Tunceli Müftülüğü

Tunceli İl Müftülüğü tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle lokma pay edildi.

Kars Müftülüğü

Kars 'ta Yaz Kur'an Kurslarındaki öğrencilere yönelik "Din İstismarı İle Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu seminerler gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Mevlihanesi Dini Musiki İcra Heyeti ve Sema Topluluğu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen programda sahne...

Iğdır Müftülüğü

Iğdırlı gençler, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" kampı için yola çıktı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Şarköy İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından camide yapılan etkinlikte Yaz Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler...

Yurtdışından

Bulgaristan Kırcaali Bölge Müftülüğü Merkez Camii'nde başlatılan "İnşa Edilmiş Camiler, İrşad Edilmiş Gençlerle Güzel" projesi meyvelerini veriyor.

Kilis Müftülüğü

Kilis merkezde yapımı tamamlanan Abdulhamithan Camii dualarla ibadete açıldı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Viranşehir İlçe Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Müslümanlar mı Dağınık, Bâtıl mı Üstün" konulu konferans düzenlendi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da Diyanet İşleri Başkanlığınca 100. Yıl kapsamında düzenlenen "100 Şenlikte Buluşuyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

ALİ ERBAŞ

Gaziantep'te çeşitli temaslarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, aile birliğinin korunmasına yönelik yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.