Müslüman Haberleri

müslüman haberleri ve güncel müslüman gelişmeleri, müslüman ile ilgili tüm video, müslüman fotoğrafları ve müslüman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Alman vatandaşı Jennifer Paula Görlitz​​​​​​​, eşiyle birlikte geldiği Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, Müftülükte düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Shuai Wang, İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Müslümanlar aralarındaki iletişimi en güçlü hale getirmek zorundadır" dedi.

Isparta'da Müslüman olan Hollandalı 25 yaşındaki Neeltie Weststiate, işgalci İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstererek, Filistinliler için üzüldüğünü söyledi.

Rusya vatandaşı Nona Meskhi, İstanbul Silivri İlçe Müftülüğünce düzenlenen merasimle Müslüman oldu.

Yenilebilecek ve içilebilecek gıdalarda aranan temel özellik nedir? Beslenme konusunda nelere dikkat edilmelidir?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, değerlerinden uzaklaşan Müslümanlar asırlar boyu acımasız saldırıların hedefi olduğunu söyledi.

Ukrayna asıllı Yulia ve Taisiia kardeşler, Manisa Şehzadeler İlçe Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

Almanya vatandaşı Joanne Wıersıg, Diyarbakır Sur İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

DÜNYA

İspanya İslam Toplumu Derneği ve Granada Ulu Cami Vakfı Başkanı Umar del Pozo, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla birlikte halkın Filistin...

DÜNYA

ABD'li internet çizgi roman sanatçısı ve bağımsız kıyafet tasarımcısı Nefertari Moonn, "(Gazze'de) Anneler, babalar tüm ailelerini kaybetmelerine rağmen bir şekilde...

Bir Hadis: “Malayaniyi (faydasız söz ve lüzumsuz işleri) terk etmesi, kişinin iyi Müslüman oluşundandır.” (Tirmizî, Zühd, 11)