Osmaniye Haberleri

osmaniye haberleri ve güncel osmaniye gelişmeleri, osmaniye ile ilgili tüm video, osmaniye fotoğrafları ve osmaniye haberleri Diyanet Haber sitemizde


Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar alan tarihi Ağcabey Camii, onarımın tamamlanmasının ardından törenle ibadete açıldı.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğünce "Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışma"ları düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Osmaniye ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde okul bahçesine gelen itfaiye ekibi, sıcaktan bunalan öğrencileri su sıkarak serinletti.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında öğretim gören kursiyerlere yönelik "Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Dini Bilgiler Yarışma"...

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde depremde hasar gören tarihi Ağcabey Camisi'nin restorasyon çalışmasının tamamlanmasıyla 7 Haziran'da yeniden ibadete açılması planlanıyor.

Osmaniye İl Müftülüğü, "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" projesi kapsamında 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklar ve aileleri...

GÜNDEM

Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde, polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde...

DİYANET HABER

Osmaniye'de, depremde hasar görmesi nedeniyle ibadete kapatılan Enver-ül Hamit Camii'nde onarım ve restorasyon çalışması sürüyor.

DİYANET HABER

Osmaniye'de deprem nedeniyle hasar gören cami minaresinden vinç yardımıyla kaldırılıp ibadethanenin kubbesine yerleştirilen yuva, kuluçka için dönen leylek çifti ağırlıyor.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve TDV Kadın Kolları iş birliği ile engelli bireylere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Osmaniye merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.