Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014'te meydana gelen maden faciasında şehit olan 301 işçi, olayın 9. yılında dualarla anıldı.

GÜNDEM

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde toprağa...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat Bölgesinde silah kazası sonucu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in şehit olduğunu bildirdi.

Şırnak’ta askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk, memleketi Balıkesir'de ebediyete uğurlandı.

GÜNDEM

Suriye'nin Tel Abyad ilçesindeki polis noktasında, patlayıcı malzemelere müdahale ederken yaşanan patlamada şehit olan polis memurları Özgür Barçın ve Resul...

GÜNDEM

Şanlıurfa Valiliği, Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde 2 polis memurunun şehit olduğunu bildirdi.

Tokat Müftülüğü

Mardin'de şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz, memleketi Tokat'ın Niksar ilçesinde ebediyete uğurlandı.

GÜNDEM

Çanakkale Kara Savaşları'nın 108'inci yılı dolayısıyla Türk ve yabancı ülke temsilcilerinin katılımıyla Şehitler Abidesi'nde anma töreni düzenlendi.

DÜNYA

Hz. Ali’nin şehit edilişinin 1362. yılı anısına yüzlerce Müslüman, Irak’ın Necef kentindeki Hz. Ali Türbesi'ne akın etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türk Polis Teşkilatının 178'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit polisler için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

GÜNDEM

Çanakkale Boğazı'nda 4 Nisan 1953'te Nara Burnu önlerinde İsveç bayraklı gemiyle çarpıştıktan sonra batan Dumlupınar denizaltısında şehit olan 81 denizci,...