Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in (31) cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa...

GÜNDEM

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kağıthane’de düzenlediği operasyonda çıkan çatışmada yaralanan polis memuru Hakan Telli, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in şehit olduğunu bildirdi.

Giresun’da 2020 yılında meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden askerler ve vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

GÜNDEM

Tunceli'de terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 6 sivil ve 2 güvenlik korucusu dualarla anıldı.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu şehit olan askerler dualarla ebediyete uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerler için taziye mesajı yayınladı.

GÜNDEM

Trabzon'un Maçka'da bölücü terör örgütü mensuplarınca Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül, şehadetinin...

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Şanlıurfa'da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün cenazesi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde toprağa verildi.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "...O günleri biz insanlar arasında döndürüp duruyoruz ki Allah gerçek müminleri ortaya çıkarsın ve uğrunda şehitleri olsun diye....

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria’nın Nablus kentinde 3 Filistinli şehit edildi.