Siirt Haberleri

siirt haberleri ve güncel siirt gelişmeleri, siirt ile ilgili tüm video, siirt fotoğrafları ve siirt haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kilis Müftülüğü

Kilis merkezde yapımı tamamlanan Abdulhamithan Camii dualarla ibadete açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Siirt ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, hafızlık ve  İslami ilimleri  başarıyla tamamlayan 41 öğrenciye icazetlerini verdi.

TDV

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesine verdi.

Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasındaki "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması"nın Türkiye Finali, Siirt'te yapıldı.

Siirt'te "Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan" adlı proje kapsamında öğrenciler ödüllendirildi.

Siirt’te Kur'an'a geçen minik öğrenciler için "Kur'an'a Geçiyorum Programı" düzenlendi.

TDV

Siirt'te konuşan Diyanet işleri Başkanlığı Atama II. Daire Başkanı Uğur Yılmaz, "Dünyanın bir ucunda duası arşa ulaşanlara nasibi dağıtmanın adıdır...

Siirt'te, okula giden çocukların cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan "Camiyi Seviyorum" projesinin final etkinliği...

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Baykan ilçesinde Şeyh Muhammed Varkanisi Hazretlerini anma etkinliklerinde vatandaşlarla buluştu.

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Kudüs Darüsselam 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında "Anneler Günü" dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Siirt İl Müftülüğü Ensar Camii'nde gerçekleştirilen "Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan Projesi" tamamlandı.