Sivas Haberleri

sivas haberleri ve güncel sivas gelişmeleri, sivas ile ilgili tüm video, sivas fotoğrafları ve sivas haberleri Diyanet Haber sitemizde


DEPREM

AFAD Deprem Danışma Kurulu Üyesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Koçbulut, Sivas'tan Kayseri'ye kadar...

Sivas Müftülüğü

Sivas Koyulhisar’da yapımı tamamlanan Tuğladağı Toki Camii dualarla ibadete açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sivas ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Sivas Müftülüğü

Sivaslı şehit annesi Medine Doğan, oğlu Şehit Hakkı Doğan adına Kur’an kursları ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bağışta bulundu.

TDV

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) 2024 yılı vekaletle kurban kesimi kampanyasına katılarak kurbanını TDV’ye bağışladı.

GÜNDEM

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 2'si çocuk 8 kişi tedavi altına alındı.

Sivas Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı’nın yapıldığı illerden biri de Sivas oldu.

TDV

Sivas İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ahmet Celalettin Altunkaya, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Sivas'tan kutsal topraklara gidecek 12'si görevli toplam 363 kişilik hac kafilesi dualarla yola çıktı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde başlatılan "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Sivas'ta cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

Sivas'ta bir çocuk, gittiği caminin minber camını yanlışlıkla kırdı, not yazarak özür dileyip parasını bıraktı.

Sivas Akıncılar İlçe Müftülüğü koordinesinde yeniden yapılacak olan Merkez Camii ve Külliyesi’nin temeli törenle atıldı.