Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) 7. Uluslararası İyilik Ödülleri, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde il müftülüklerince vekaletle kurban tanıtım toplantıları düzenleniyor.

İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftüsü ve TDV Şubesi Başkanı Hasan Erdoğan, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

TDV

Van Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, kurban vekaletini TDV'ye vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek oldu.

TDV

Adıyaman'da kurban tanıtım toplantısına katılan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman, "Dünyanın neresinde mağdur ve mazlum varsa TDV orada...

Edirne Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz, kurban vekaletini TDV'ye vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

TDV

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batılı güçler, tüm şımarıklığına ve pervasızlığına rağmen Netanyahu'nun arkasında durdukça Filistin'de katliamların önüne geçilemez." dedi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), iyiliği yaymak ve farkındalığı artırmak için iyilik öncülerini 7. kez ödüllendirecek.

TDV

Artvin'de "Vekaletle Kurban ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı"nda konuşan Başkanlık Müşaviri Mehmet Bilgin, "Kurban; ümidi paylaşmaktır, tebessümü bölüşmektir." dedi.

Samsun'da Yaz Kur’an Kursları Tanıtım ve İstişare Toplantısında konuşan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, "Öğrencilerimizin kalbine Kur’an’ı nakşederek yazacağımız...

Ardahan İl Müftülüğünce "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtımı ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım ve Teşvik Toplantısı" düzenledi.

TDV

Sakarya'da din görevlileriyle buluşan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, vakfın Türk milletinin iyilik yüzü olduğunu söyledi.