Vefat Haberleri

vefat haberleri ve güncel vefat gelişmeleri, vefat ile ilgili tüm video, vefat fotoğrafları ve vefat haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı İlçe Müftülüğüne bağlı Pazaryeri Camii Müezzin Kayyımı Yasin Yılmaz (45), geçirdiği kaza sonucu vefat etti.

Iğdır İl Müftülüğüne bağlı Erhacı Köyü Camii İmam Hatibi Sadık Torun vefat etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Palandöken İlçe Müftülüğünde bağlı Ebu İshak Camii İmam Hatibi olarak görev yapan Cihan Çavdar vefat etti.

Düzce İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şefi Feyzullah Narin, vefat etti.

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğüne bağlı Toki İpek Yolu Camii İmam Hatibi İsmail Yaşar, geçirdiği kaza sonucu vefat etti.

Bolu Gerede İlçe Müftülüğüne bağlı Davutbeyli Köyü İmam Hatibi Hüseyin İkiz (50), geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 30 Mayıs'tan itibaren hac için kutsal topraklarda bulunan 14 vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Ömrü boyunca imam hatip okullarının açılması ve yaygınlaşması için mücadele eden Türkiye'nin ilk İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Celalettin Ökten...

Elazığ  İl Müftülüğü Merkez Altınçevre Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yöneticisi  Yusuf Yazar (53) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

10. Diyanet İşleri Başkanı ve İslami İlimleri Araştırma ve Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan’ın (96) vefat ettiği bildirildi.

Kerkük merkezindeki Avcı Camii'nde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın vefat eden annesi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

SON DAKİKA - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın annesi Binnaz Erbaş vefat etti.