Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HAC-UMRE

Hac Organizasyonu Servis Ekip Başkanlığı, hacı adaylarının Hazreti Peygamberin hatıralarıyla dolu mekanları daha yakından tanımaları için özel servisler düzenliyor.

Kayseri İl Müftülüğü İl İzcilik Sorumlusu Furkan Kayar ve  izci lideri din görevlileri, İl Müftü Vekili Cabir Çelik’i ziyaret etti.

Japonya

Malezya Başbakanı Anwar İbrahim, Japonya'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında Tokyo Camii ve Diyanet Türk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Müzeler Haftası kapsamında düzenlenen gezinin ikinci gün rotasında, Osmanlı padişahlarından Sultan 2. Mahmud, Sultan 1. Ahmed ve Sultan 1. Abdülhamid...

Adıyaman Sincik İlçe Müftüsü Mustafa Akgöz, mahalle ve köylerde ikamet eden yaşlı ve hastalara moral ziyaretleri düzenledi.

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü koordinesinde Belsin Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu öğrencileri Kartal Şehitliğini ziyaret etti.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencisi Feyza Nur Aydın, Kayseri Garnizon Şehitliği'ni sık sık ziyaret ederek şehit mezarlarını suluyor, Kur'an-ı...

Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Yüzbaşılar köyünde 27 yıldır yatağa bağlı yaşayan İsmail  Akkuş'u ziyaret etti.

Ardahan Hanak İlçe Müftülüğü tarafından engelli bireyler ve aileleri ziyaret edildi.

Kırıkkale İl Müftülüğü ile TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları tarafından "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" münasebetiyle engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi.

#KEŞFET

Mekke-i Mükerreme, Kabe-i Muazzama ve çevresinde ziyaret edilebilecek yerler ve bu yerlerin anlamları, ihtiva ettiği özellikler nelerdir?

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla'da faaliyet gösteren Engelli Derneklerine farkındalık ziyaretinde bulundu.