Yaz Kuran kurslarının başlaması ile camiler ve Kur’an kursları çocuk sesleri ile şenlendi. Her yaştan öğrencinin eğitim aldığı yaz kurslarında çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor.

İncirliova'daki kursları ziyaret ederek öğrencilerle birlikte derse katılan İl Müftüsü Hasan Güneş, ‘’gel bu yaz Kur’an'ı kalbine yaz çağrısına uyarak Kur’an kursuna koşan, dini bilgileri öğrenip çeşitli etkinliklerle tatillerini değerlendiren öğrencileri tebrik etti. 

Öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştiren İl Müftüsü Güneş, "Kur’an-ı Kerim ayetlerinin kubbelerde yankılandığı camilerimizde sizlerle bizleri bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Sizler bizim göz bebeğimiz, geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Sizler İncirliova’nın inci tanelerisiniz. Bir inciye ya da mücevhere nasıl değer veriliyorsa, başta anne ve babalarınız olmak üzere hocalarınız ve büyüklerinizde size çok daha fazla değer vermelidirler. 6 hafta sürecek olan kurslarımızda sizlere muvaffakiyetler diliyor, Allah zihin açıklığı versin diyorum." ifadelerini kullandı.

İncirliova İlçe Müftüsü Bayram Yılmaz’dan Müftülük çalışmaları ve Kur’an kursları hakkında bilgi alan Güneş, camilerde ve Kur’an kurslarında eğitim veren din görevlilerine başarılar diledi.