El-Ehli Baptist Hastanesindeki sağlık kaynaklarının AA'ya verdiği bilgilere göre, işgalcilere ait savaş uçakları Gazze kentindeki Et-Tuffah Mahallesi'ndeki bir evi hedef aldı.

Katil İsrail güçlerinin bu saldırısında 4'ü çocuk 3'ü kadın olmak üzere 11 Filistinli hayatını kaybetti.

Saldırıda ev neredeyse tamamen yıkılırken çevre evlerde de hasarlar meydana geldi.

Nasır Hastanesi kaynaklarından verdiği bilgilere göre ise katil İsrail güçleri Han Yunus kentinin batısındaki El-Mevasi bölgesinde Filistinlerin kaldığı bir çadırı hedef aldı.

Saldırıda 1 Filistinli hayatını kaybetti, 6 Filistinli yaralandı.

Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamada da Gazze kentinin doğusunda "El-Umrani" ailesinin evini bombalaması sonucu bir kadının hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırıda çok sayıda kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Katil İsrail uçaklarının Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda, "Aşkar" ailesinin evine saldırı düzenlemesi sonucu da en az 8 Filistinli yaralandı.

Açıklamada ayrıca, Beyt Hanun bölgesinde topçu ateşiyle ölen Filistinlinin naaşını da Sivil Savunma ekiplerinin hastaneye naklettiği aktarıldı.

Katil İsrail güçlerinin Gazze'de düzenlediği saldırıda 5 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saldırıda 5 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve yaralananların olduğu kaydedildi.

Yaralananların sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

Katil İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 715’i çocuk, 11 bin 308’i kadın olmak üzere 41 bin 118 Filistinli öldü, 95 bin 125 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.