Açılış programında konuşan İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, "Kağıthane’de inşaat halindeki üç camiden ikisinin tamamlandığını cami sayısının açılışı yapılan bu camiyle birlikte 83 olduğunu, Müftülüğün cami ve Kur'an Kursları yapım, bakım ve onarımlarında, kendilerinden desteklerini esirgemeyen emeği geçen yetkililere ve bütün hayır sahiplerine teşekkür ettiğini" dile getirdi.

Kaymakam Niyazi Erten ise Kağıthane'ye böyle bir eser kazandırmanın vatandaşlarımıza büyük bir hizmet olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bu camiye bölgenin ihtiyacı olduğunu, bu nedenle halkımızın teveccühünü kazandığını dile getirdi.

Ardından konuşan hayırsever Kenan Balta, böyle bir eserin yapımında öncü olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirterek yapımındaki desteklerinden dolayı ilçe belediyesine ve belediye başkanına, ilçe müftülüğüne ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

Kağıthane 3
Yapılan duanın ardından kurdele kesimi ile caminin açılışı gerçekleştirildi.

Kağıthane 2-1Hamidiye Hacı Kenan Camii, hayırsever Hacı Kenan Balta öncülüğünde, Kağıthane Belediyesi, cami derneği, TDV Kağıthane Şubesi ve hayırseverlerin katkılarıyla İki yıllık bir süreçte tamamlandı.