Kocasinan'da Kayseri Sanayi Odası ve hayırseverlerin destekleriyle kurulan KAYSO ERVA Spor Kulübü düzenlenen törenle açıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "ERVA’nın her açılış günü benim için bir bayram günü oluyor, o gün bambaşka bir heyecan oluyor. Çünkü ERVA Spor Okullarını başlattığımız andan itibaren bunu adeta bir şeref meselesi saydık, bir milli seferberlik gibi düşündük." dedi.

Vali Çiçek, "Kayseri’nin hiçbir mahallesinde, hiçbir sokağında, hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız. Onların eğitimleriyle nasıl uğraşıyorsak, onlara salonlar açacağız, spor imkanlarıyla uğraşacağız, onların yanında olacağız diye Kayserililere bir söz vermiştik. Çok şükür 38’inci ERVA’yı açıyoruz ve bu ERVA Spor Okulu’nun Kayseri’nin gururlarından birisi olan Sanayi Odası tarafından açılması da beni ayrıca gururlandırıyor. Kayseri Sanayi Odası Başkanına ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu.

KAYSO ERVA Spor Kulübü, İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından duanın ardından açıldı.

Törene, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.