Kayseri İl Müftülüğüne atanan Durmuş Ayvaz, düzenlenen programda personelle bir araya geldi.

İl Müftülüğü personeline çok önemli bir görevi ifa ettiklerini hatırlatan İl Müftüsü Ayvaz, "Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte İslam'a dünden daha fazla hizmet etmek zorundayız. Gençlerimize, çevremize ve ailelere yönelik çalışmalarımıza azami olarak gayret edelim. Aile milletimizin, toplumumuzun en önemli kurumudur. Aile müessesesi ayakta olursa toplum ayakta olur. Aile müessesesi bozulursa toplum bozulur. Toplum fertlerden oluşuyor ve ideal bir toplum oluşturmak için ideal fertler yetiştirmemiz lazım. Bu manada bizlerin görevi ve sorumlulukları ağır. Rabbimiz, en güzel şekilde Kayseri’mize hizmet edebilmeyi bizlere nasip etsin. Hepinize başarılar diliyorum. Hayırlı çalışmalar temenni ediyorum. Cenabıhak yardımcımız olsun." dedi.

Yeni dönemde Kayseri İl Müftülüğü’nün vizyonundan bahseden İl Müftüsü Ayvaz, ilçeleri de ziyaret ederek din görevlileriyle bir araya geleceğini söyledi.

H G8 A6398

Bu kapsamda Talas İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Müftü Ayvaz, İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut'tan bilgi aldı.

Talas İlçe Müftüsü Turgut’a çalışmalarında başarılar dileyen İl Müftüsü Ayvaz daha sonra Talas İlçe Müftülüğü Eylül ayı Kur’an kursu öğreticileri personel toplantısına katıldı.

H G8 A6428

Kur’an kursu öğreticilerine temel görev ve sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getirmeleri tavsiyesinde bulunan İl Müftüsü Ayvaz, "Her şey bir hayalle başlar. Öncelikle sizlerin görevinizle ilgili bir hayal kurmanızı ve bu hayalinizi gerçekleştirmek için özverili bir şekilde çalışmanızı istiyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Hayırlı çalışmalar temenni ediyorum." diye konuştu.