Yeşilyurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, 13-16 yaş grubu gençlere yönelik 2 gece 3 gün süreli Gaziantep ili Şahinbey ilçesinde yer alan Yamaçtepe Bilim Kampında 80 gence ve 5 görevliyle bilim kampı düzenlendi.

Gençlere yönelik bilim kampında; Güneş gözlemi, Ay Gözlemi, Zipline, Macera Parkuru, Tırmanma, Voleybol, Atlama, Okçuluk ve çeşitli oyunlar ve daha birçok etkinlikler gerçekleştirildiler. Ayrıca, Gaziantep Diyanet Gençlik Merkezi, Gaziantep Savaş Müzesi ve Gaziantep Hayvanat Bahçesi ziyaretleri ile de kültürel ve sosyal keşiflerde bulundu.

Malatya Bilimle Buluşma Etkinliği 33

Gençlik Koordinatörü Fethi Polat tarafından yapılan açıklamada, gençlerin serbest zamanlarını verimli bir şekilde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerinin amaçlandığını "80 öğrencimiz ve din görevlisi görevlilerimiz ile birlikte düzenlenen Gaziantep Yamaçtepe Bilim Kampı’nda gençlerimiz eğlenerek önemli bilgiler edindiler. Bu deneyim, gençlerimizin hafızalarında unutulmaz anılar bırakacaktır. Yapılan bu organizasyonda, din görevlisi arkadaşlarımız büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirdiler. Emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyoruz." dedi.

Malatya Bilimle Buluşma Etkinliği 22

Kamp organizasyonu, gençlerin hem eğitimsel hem de sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunarak, unutulmaz bir deneyim sunmayı başardı.