Türk Evinde gerçekleşen yemekli buluşmaya Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Hammet Arslan, Müftü Yardımcısı Sema Özbakış, Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, Akademisyenler, Müftülük vaizleri ile öğrenciler katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi Mescidi İmam Hatibi Hafız Burak Şekercioğlu'nun Kur'an tilaveti ile başlayan programda konuşan Müftü Çapçı, İslami İlimler Fakültesi Yönetici ve Öğrencileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, davete icabet edip yoğun teveccüh ile katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Final haftası olması dolayısı ile sınavlarında başarı dileyen Çapçı, Mezun olacak öğrencilere de hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hammet Arslan da Muğla İl Müftülüğü Diyanet Gençlik İl Koordinatörlüğü ve TDV Muğla Şubesi Ev sahipliğinde düzenlenen program dolayısı ile Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı başta olmak üzere yemeği tertipleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muğla Genç 22-1

İslami İlimler Fakültesinden Mezun olacak 4. Sınıf öğrencileri adına konuşan Şahidi Topluluğu Öğrenci Temsilcisi Fatih Akagündüz ise, çok hızlı geçen zaman sonunda mezuniyet vaktinin geldiğini belirterek, mezun olacağı için mutlu ki hissederken, arkadaşlarından ayrılmak zorunda olduğu için de hüzünlü hissettiğini belirtti.

Diyanet Muğla İl Gençlik Koordinatörü Vaiz Cüneyt Çakır ise yaptığı konuşmada genç öğrencilerle bir arada olmaktan, onları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, çalışmalarda desteğini esirgemeyen Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı başta olmak üzere, manevi danışmanlara ve gönüllü öğrencilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Umre Ödüllü Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdim edildi.