Giresun İl Müftülüğü tarafından emekli olan personel ile atama ve nakil dolayısıyla görev yeri değişen personel için "Veda programı" düzenlendi.

Din Hizmetleri Uzmanı Soner Köse’nin sunuculuğunu yaptığı program Kur’an tilaveti ile başladı.

Programa katılan Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, din görevlilerinin mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalıştığını belirterek, "Aziz milletimizin gönüllerine ve zihinlerine sahih dini bilgilerin ışığını taşıyan kıymetli hocalarımız, İslamiyet’in çağları aşan mesajlarına ve mukaddes değerlerine vefanın bir gereği olarak, doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımıza hizmet ediyorlar. Her adımı ibadet bilinciyle atan personelimizin, bulundukları tüm yerlerde din gönüllüsü olma bilinciyle de hareket edeceğine inancım tamdır. Bu bağlamda, cami, Kur’an kursu, minare, mihrap, minber ve kürsülerden, hakkın ve hakikatin sesi olan fedakar hocalarımızı muhabbetle selamlıyor, başarılarının daim olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

Emekli olanlar ile atama ve nakil dolayısıyla görev yeri değişen personelin de duygu ve düşüncelerini paylaştığı program plaket ve hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle tamamlandı.

Programa İl Müftü Yardımcıları Alaettin Kırbıyık, Fatih Sarıgül, Özlem Gülbe, Şube Müdürleri İsmail Aydın, Osman Kılıç, Ali Osman Yılmaz, vaizler, din görevlileri ve Müftülük personeli katıldı.

Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 02Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 03Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 04Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 06Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 05Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 07Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 08Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 09Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 10Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 12Emekliler Ile Nakil Ve Ataması Yapılan Personele %22Veda Programı%22 13