Sivas İl Müftülüğü koordinesinde ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle cami ve yaz Kur’an kursları arasında düzenlenen 2024 Yılı Futbol Turnuvasına 16 takım katıldı. 

Turnuvanın açılışına katılan İl Müftü Yardımcısı Behçet Koçak, açış konuşmasında öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sportif aktivitelerin yapıldığını söyledi.

Koçak, "Futbol turnuvasına il merkezinde bulunan toplam 16 camimizin yaz Kur’an kursu öğrencileri  katılıyor. Turnuvanın sonunda şampiyon olan cami takımımıza kupası verilecek. Turnuva süresince tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Sivas Futbol Turnuvası 22

Açılışta konuşan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ufuk Demir ise yapılacak müsabakaların centilmenlik ve güzel mücadeleler içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak bu organizasyonda emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü personeli ile din görevlilerine ayrıca teşekkür etti.

Sivas Futbol Turnuvası 33

Açılış turnuvasına Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mutlu Kurt, Diyanet Gençlik Koordinatörü Kahraman Karaçam, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.