1 ay önce DÜNYA

ABD’nin New York kentinde “Çağdaş Dünyada İslamofobi ile Mücadele” konulu panel düzenlendi.

1 ay önce Bir Ayet

İnsanoğlunu yoktan var eden Allah’ın yeniden diriltmeye elbette gücü yeter. Kış gelince bir manada ölen tabiat, baharla birlikte yeniden hayat buluyorsa ölen insan da yeniden diriltilecektir.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hac mevsimiyle milyonlarca Müslüman'ın akın ettiği Kabe-i Muazzama'da 24 saat aralıksız temizlik yapılıyor.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Bir Müslüman bir ağaç diker de onun meyvesinden bir insan yahut hayvan yerse muhakkak o yenilen şey, ağacı diken kimse için bir sadaka olur." (Buhârî, Edeb, 27)

1 ay önce DİYANET RADYO/TV

Diyanet TV'de ekranlara gelen Diyanet'e Soralım programı yılın sosyal içerikli ödülüne layık görüldü.

1 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği'nin (AB) Copernicus uydu izleme sistemiyle yapılan ölçümlere göre, geçen ayın şimdiye kadar küresel olarak kaydedilen "en sıcak mayıs" olduğu bildirildi.

1 ay önce EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Filyos'ta günlük doğal gaz üretiminin 5,1 milyon metreküpü aştığını ve Gabar'da açılan 37 kuyudan günlük 48 bin 380 varilin üzerinde petrol üretilmeye başlandığını bildirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi fark bedeli ödeme desteğinin yüzde 40 oranında artırılacağını bildirdi.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere Mekke'ye gelen hac kafilesi güllerle karşılandı.

1 ay önce Antalya Müftülüğü

Antalya’nın Akseki ilçesi Kepez Mahallesi Karaahmetler Camii İmam Hatibi Süleyman Şen, yolda bulduğu yaban keçisi yavrusunu korumaya aldı.