1 ay önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na bir gün kala uzmanlar, adaylara konu tekrarı yapmamaları, sınav sırasında ise anda kalmaları, stresi azaltacak nefes egzersizleri yapmaları ve geliştirdikleri stratejilerle soruları çözmeleri tavsiyesinde bulundu.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 10,9 artış gösterdi.

1 ay önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı" kapsamında, aile kavramını yıkmaya yönelik küresel akımlarla mücadele kapsamında strateji belgesi hazırlanacak.

1 ay önce GÜNDEM

Türkiye'de faaliyet gösteren kütüphane sayısı geçen yıl 48 bin 733 olarak kayıtlara geçti.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) yapılacağı okulların etrafında gürültü yapılmaması uyarısında bulunarak, "Toplumsal olarak bu konuda hep birlikte göstereceğimiz duyarlılık çok önemli." dedi.

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlığın 2024 Hac Organizasyonu kapsamında Mekke'de yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yarın gerçekleştirilecek.

1 ay önce GÜNDEM

Başkentte akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak ve fırtına nedeniyle devrilen reklam panosunun altında kalan bir kadın hayatını kaybetti.

1 ay önce Bir Ayet

Evreni yaratan Allah, insanları yeniden diriltip hesaba çekmekten âciz değildir.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine karadan ve havadan düzenlediği saldırılarda 5 Filistinlinin şehit olduğu, 3 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.