1 ay önce #KEŞFET

Arafat ne anlama gelmektedir? Arafat Vakfesi ne zaman yapılır? Arafat Vakfesinin Yapılacağı Yer neresidir?

1 ay önce #KEŞFET

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Dijital Yayınlar Daire Başkanlığınca "Adım Adım Hac" rehberi hazırlanarak hacı adaylarının istifadesine sunuldu.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye genelinde konut satış sayısı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 azalarak 110 bin 588 oldu.

1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı öncesinde ülke genelinde kesimhanelere yönelik ilave denetimler yapıldığını belirterek, denetlenen 532 kesimhaneden 3'ünün onayının iptal edildiğini bildirdi.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Kurban Bayramı Arifesi'nde değiştirilen Kabe örtüsünün bu yıl 1 Muharrem'de gerçekleştirileceği bildirildi.

1 ay önce Hac ve Umre

Hanefî mezhebine göre kurban ne zaman kesilir? Fevat ne demektir? Muhsar ne demektir?  Şâfiîlere göre ceza kurbanı ne zaman kesilmelidir?

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyondan fazla öğrenci, bugün son ders zilinin ardından karnelerini alarak yaz tatiline girecek.

1 ay önce HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 14 Haziran 2024 tarihli ve "İnsanı İhya, Toplumu İnşa Eden İbadet: Hac" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine baskın düzenledi ve Cenin Mülteci Kampı'nı kuşatma altına aldı.

1 ay önce Bir Ayet

Allah (cc), her türlü eksiklikten uzaktır. Yüce Allah’a (cc), kendisine yaraşır şekilde iman etmeliyiz. Bütün peygamberler Allah’ın (cc) en seçkin ve saygın kullarıdır.