1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Haziran 2024 tarihli "Kurban Bayramı" konulu Kurban Bayramı hutbesi.

1 ay önce GÜNDEM

Sağlık Bakanı Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde Onaylı Randevu Sistemi sayesinde poliklinik kapasitesinin yüzde 50'den fazla arttığını, randevu taleplerinin yüzde 90'ına 24 saat içinde dönüş sağlayabilir aşamaya gelindiğini bildirdi.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Nijer'deki hazırlıklarını sürdürüyor.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu için Etiyopya'da bulunan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin "Osman"ı Emre Üçtepe, diziyi izleyen gençlerin ilgisiyle karşılaşıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı OGM yetkilileri, bayram tatilinde mesire ve orman alanlarını tercih edecek vatandaşları, mangal yakmamaları ve yangın riski oluşturabilecek cam, plastik ve kağıt gibi atıklar bırakmamaları konusunda uyardı.

1 ay önce Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ev sahipliğinde "II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" gerçekleştirildi.

1 ay önce Edirne Müftülüğü

Edirne Havsa İlçe Müftülüğü tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi.

1 ay önce Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu Kaymakamı Tarık Emre Uşen, kurban vekaletini TDV'ye vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ve 81 ildeki müftülükler, bayramın birinci günü mesai bitimine kadar vekalet yoluyla kurban bağışı kabul edecek.