1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen trafik kazalarında 26 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin 345 kişinin yaralandığını bildirdi.

1 ay önce DEPREM

İran'ın doğusundaki Rezevi Horasan eyaletine bağlı Kaşmer ilçesinde meydana gelen depremde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 120 kişinin yaralandığı bildirildi.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail'in Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Gazze Şeridi'nin tüm kentlerini hedef alan yoğun saldırılarında, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.

1 ay önce Bir Ayet

Kur’an’ı okuyup anlamak, öğüt alıp yaşamak hayatımıza anlam katacaktır.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "İşte, sakınsınlar yahut hatırlamalarını sağlasın diye onu Arapça bir Kur’an olarak indirdik ve onda uyarılarımıza tekrar tekrar yer verdik." (Tâhâ, 20/113)

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Hac organizasyonu kapsamında Mekke'de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hacılar, bayramın üçüncü gününde Cemarat'a geçerek, sırasıyla "küçük, orta ve büyük şeytan"a yedişer taş attı.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Türkiye Cumhuriyeti Cidde Başkonsolosluğu, hac vizesi dışında çeşitli yollarla Mekke'ye giden vatandaşlarla ilgili açıklama yaptı.

1 ay önce GÜNDEM

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, elektrik ve gıda tasarrufu ve ağaç dikimi gibi önlemlerle su israfının önüne geçilebileceğini bildirdi.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde 3 bin 500 çocuğun yetersiz beslenme nedeniyle ölüm tehlikesi altında olduğu belirtildi.