1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hacılar, mübarek beldelerdeki ibadetlerini tamamlamalarının ardından bugünden itibaren yurda dönmeye başlıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Lale Devri'nde inşa edilen en önemli eserler arasında yer alan tarihi İshak Paşa Sarayı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yurdun farklı bölgelerinden gelen ziyaretçileri ağırlıyor.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, hac kuraları aleyhindeki söylemleri "karalama" olarak nitelendirerek, "Hiç kimseye yönelik bir ayrımcılık asla söz konusu değildir, bu bizim kırmızı çizgimizdir." dedi.

1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen trafik kazalarında 26 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin 345 kişinin yaralandığını bildirdi.

1 ay önce DEPREM

İran'ın doğusundaki Rezevi Horasan eyaletine bağlı Kaşmer ilçesinde meydana gelen depremde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 120 kişinin yaralandığı bildirildi.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail'in Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Gazze Şeridi'nin tüm kentlerini hedef alan yoğun saldırılarında, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.

1 ay önce Bir Ayet

Kur’an’ı okuyup anlamak, öğüt alıp yaşamak hayatımıza anlam katacaktır.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "İşte, sakınsınlar yahut hatırlamalarını sağlasın diye onu Arapça bir Kur’an olarak indirdik ve onda uyarılarımıza tekrar tekrar yer verdik." (Tâhâ, 20/113)

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Hac organizasyonu kapsamında Mekke'de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.