1 ay önce #KEŞFET

Cin Mescidi nerededir? Cin Mescidi hakkında rivayetler nelerdir? Peygamber Efendimiz Cinlerle nerede buluşmuş ve aralarında neler geçmiştir?

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, 2025 Hac takviminin açıklandığını bildirdi.

1 ay önce DÜNYA

Kanada'nın Toronto kentinde aracının üstündeki dijital ekrandan Müslüman karşıtı (İslamofobi) içerikli video yayımlayan sürücü hakkında "nefret suçu" soruşturması başlatıldı.

1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 5 gününde meydana gelen trafik kazalarında 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 550 kişinin yaralandığını bildirdi.

1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl 747 bin 52 hisse kurban ile Diyanet tarihinin en yüksek rakamına ulaşıldığını belirtti.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin bağışlarıyla Doğu Afrika ülkesi Burundi'de açtığı kuyular, çok sayıda insanın temiz içme suyuna kavuşmasını sağlıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yetiştirilen, lezzeti, aroması ve rengiyle yurt içi ve yurt dışı pazarında ilgi gören şeftalinin hasadına başlandı.

1 ay önce YAŞAM

Bir dönem Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyetinde kalan Etiyopya'nın turizm ve tarım kenti Harar, lezzetli kahveleri, evcil hayvanlar gibi beslenen sırtlanları ve dargınların barıştırıldığı asırlık dar sokaklarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

1 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormana sıçrayan anız yangınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 18 Haziran'da girişlerin durdurulduğu, dün bir bölümüne izin verilen Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nın tamamen ziyarete açıldığı bildirildi.