3 hafta önce GÜNDEM

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluşurken, trafik iki şeritten sağlanıyor.

3 hafta önce Bir Ayet

Kulluğumuz ancak Allah’adır. Allah’tan başkasına kulluk ilimle bağdaşmaz. “Kim ‘Allah’ı rab, İslam’ı din, Muhammed’i peygamber olarak kabul ettim’ derse, cennet ona vacip olur/cennete girmeyi hak eder.” (Ebû Dâvud, “Fedâilü’l-Kur’an”, 13) Gerçek özgürlük Allah’a kul olmaktır.

3 hafta önce Erzurum Müftülüğü

Erzurum’un Olur ilçesinde yaşayan Güven ve Neşe Yılmaz çifti, oğulları Alparslan’ın sünnet düğününde takılan hediyelerin tamamını Filistin'e bağışladı.

3 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

Tayland vatandaşı Supartchaya Phochai, Bursa İl Müftülüğünde düzenlenen İhtida Merasimi ile Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi’nde düzenlenen Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da törende dua etti.

3 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu” yarışmaları düzenlendi.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kim Kur’an’ı okur ve onu ezberlerse Allah onu cennete koyar ve akrabasından cehennemlik olan on kişiye şefaatçi kılar." (İbn Mâce, Mukaddime, 16)

3 hafta önce GÜNDEM

Balıkesir'in üç ilçesindeki kırsal alanlarda yangın çıktı.

3 hafta önce DİTİB

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Dortmund kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Eving Selimiye Camii’nin kadınlar kolu üyeleri, geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da şehir hastanesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Bilim insanları, uzun süreli yalnızlığın yaşlılarda felç riskini artırabildiğini ortaya koydu.