3 hafta önce EKONOMİ

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması'nın sonuçlarına göre, en büyük 500 şirket 24 sektörde toplandı.

3 hafta önce DÜNYA

Nijerya'nın kuzeydoğusunda Boko Haram ile DEAŞ'ın Batı Afrika kolu ISWAP terör örgütlerinin saldırıları nedeniyle evlerini terk eden 4,8 milyon kişi, ciddi açlık riskiyle karşı karşıya.

3 hafta önce GÜNDEM

Konya'da kuraklık ve yer altı sularının azalması nedeniyle oluşumu artan obruklardan sonra yüzey yarıkları da tarım arazilerinin yanı sıra yerleşim yerlerindeki yapılara zarar vermeye başladı.

3 hafta önce GÜNDEM

Arhavi'de su baskınları, Hopa'da ise heyelan meydana geldi.

3 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 hafta önce EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Asgari ücrette herhangi bir artış olmayacak." dedi.

3 hafta önce GÜNDEM

Rize'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla devam ediyor.

3 hafta önce DİYANET HABER

Türkiye İlahiyatlılar Derneği (TÜİD) Başkanı Mehmet Salih Turan, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri "İlahiyat Yıldızları Ödülleri Kitap Okuma Yarışması"na 40 bin kişinin başvurmasını beklediklerini söyledi.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce DÜNYA

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) uluslarararası topluma, İsrail'in Gazze Şeridi'nde aylardır gerçekleştirdiği saldırıları durdurmak için "acil" önlemler alması çağrısında bulundu.